Afisco. Alles in orde.

Administratie en fiscaal advies in de regio Maastricht

De werkzaamheden van Afisco omvatten alle administratieve, bedrijfseconomische en fiscale zaken waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Onze specialiteit is ‘grensoverschrijdend advies’. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren van werknemers uit het buitenland of particulieren die in Nederland werken, maar elders wonen.

De diensten van Afisco

Administratieve dienstverlening

Wij verzorgen de hele administratie van uw onderneming. Het verwerken van inkoopfacturen, verkoopfacturen, bankafschriften, kasstukken en aanvullende gegevens tot een complete administratie. Ook verwerken wij periodieke btw-aangiften.

Jaarrekeningen en rapporten

Het is belangrijk dat uw jaarrekening voldoet aan de wettelijke en fiscale eisen. Afisco maakt dit in orde. Wilt u tussentijds een overzicht hebben? Geen probleem, ook dat verzorgen wij. We adviseren u uiteraard tijdig bij te sturen wanneer dat nodig is.

Belastingaangiften

Er zijn veel verschillende belastingaangiften. Afisco regelt het. Of het nou gaat om inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting of meer complexe aangiften zoals bijvoorbeeld successierecht.

Grensoverschrijdend advies

Grensoverschrijdend werken en wonen is een van onze specialismen. Werkt u in Nederland, maar woont u elders? Of heeft u medewerkers in dienst die in het buitenland wonen?

Meer informatie over grensoverschrijdend advies

Belastingadvies

Wij volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de mogelijkheden die de wet u biedt om belasting te besparen. We zorgen dat de situatie voor u fiscaal gezien optimaal is.

Online boekhouden

Wilt u kosten besparen en een goed inzicht in uw eigen administratie? Wij bieden u online boekhouden aan via Twinfield.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Algemeen advies

Onze cliënten hebben vaak veel vragen. Deze vragen hebben niet altijd betrekking tot fiscale zaken. Ook de bedrijfsvoering komt vaak ter sprake. Wij zijn een gedegen gesprekspartner voor u. We staan u met raad en daad bij en werken graag mee aan uw succes. Wederzijds vertrouwen en integriteit is daarbij de basis.

 

Grensoverschrijdend advies

Advies over grensoverschrijdend werken en wonen is ons specialisme. Heeft u buitenlandse werknemers in dienst? Wilt u uw arbeidsvoorwaardenpakket aantrekkelijker maken? Wij geven advies en verzorgen de particuliere belastingaangifte van uw medewerkers.

 

Bedrijven
Voor uw medewerkers is het fijn om zich niet druk te hoeven maken over de belastingaangifte. U, als bedrijf, profileert zich met deze interessante arbeidsvoorwaarde! Wij hebben jarenlange ervaring met deze tak van sport en verzorgen de aangifte voor uw medewerkers graag.

 

Particulieren
Werkt u in Nederland, maar woont u elders? Wij helpen u graag. We verzorgen uw aangifte en dienen u, indien gewenst, van advies.

Bent u geïnteresseerd in onze grensoverschrijdende service?