Afisco. Alles in orde.

Zorgeloos het jaar afsluiten

Bij Afisco denken we praktisch. Wij starten met de nuchtere vragen: wat wilt u, en wat is echt nodig? Uiteraard streven we naar de, voor u, optimale situatie, zowel op fiscaal als op bedrijfseconomisch gebied.

Laat u adviseren door een belastingadviseur van Afisco

Afisco werkt professioneel, maar ook informeel. Wij willen dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Wij bieden u de juiste dienstverlening tegen concurrerende tarieven. Afisco richt zich op bedrijven en particulieren in de regio Limburg en in het grensgebied met Duitsland en België.


Administratie en belastingaangiften
Wij verzorgen uw administratie, belastingaangiften en geven u advies. Heeft u buitenlandse werknemers in dienst en hebben deze hulp nodig bij de aangifte? Geen probleem. Maak gebruik van onze expertise op dit gebied.


Afisco als team
De kracht van Afisco ligt in de medewerkers. Allemaal ervaren, uiteraard opgeleid en, nog belangrijker, zeer gemotiveerd. Zij vormen samen met de eigenaren, Norbert Knoops en Hans Hoonhout, het gezicht van Afisco. U vindt ons in Maastricht (Heer). In Koningsbosch (Midden-Limburg) hebben wij een nevenvestiging.

omzetbelasting

Direct contact met een van onze medewerkers?
Bel 043 - 363 07 19

btw-aangifte In combinatie met Maastricht

De historie van Afisco

Afisco kent een rijke historie. De wortels van het bedrijf stammen uit het jaar 1973. Inmiddels is het uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar het persoonlijke contact met de cliënt voorop staat.

 

Administratiekantoor Dassen
In 1973 startte Jo Dassen Administratiekantoor J.H. Dassen. In het begin werd er gewerkt vanuit één kamer. Later werd de hele verdieping van het woonhuis in Vilt als kantoor ingericht. Destijds werkten er drie medewerkers.

 

Dassen & Hoonhout v.o.f.
In 1984 verhuisde het kantoor naar Maastricht. Hans Hoonhout kwam in dienst. Na enkele jaren loondienst trad hij in 1990 toe als vennoot. Het kantoor ging verder onder de naam Dassen & Hoonhout v.o.f.

 

Afisco administratie en belastingadviseurs
Vanaf het jaar 1997 verhuisde het kantoor binnen Maastricht naar het Severenplein in de wijk Amby. Hier werd het klantenbestand, maar ook het personeelsbestand, behoorlijk uitgebreid. Omdat er behoefte aan versterking was, werd Norbert Knoops benaderd. Norbert was al vanaf 2000 eigenaar van Administratiekantoor Knoops. In augustus 2005 leidde deze fusie tot het huidige Afisco. De officiële naam luidt: Afisco administratie- en belastingadviseurs.

 

Maastricht
Na de start van Afisco heeft er nog een verhuizing plaatsgevonden, en wel naar de huidige locatie: de Einsteinstraat te Maastricht. In Koningsbosch zit een kleine nevenvestiging.

 

Afisco is er voor u
Oprichter Jo Dassen is inmiddels met pensioen. Toch maken we nog steeds gebruik van zijn adviezen. Als team werken wij vol enthousiasme en gedrevenheid om u als cliënt van dienst te zijn.